CIKOLATALI KREMA ( CHOCOLATE FUDGE FROSTING )
120 gr kucuk parcalara ayrilmis cikolata (sutlu ya da bitter olmasi zevkinize bagli )
150 gr tereyag ( oda sicakliginda )
1 1/3 cup ( su bardagi ) ( 160 gr) pudra sekeri
1 1/2 vanilya (sivi)
Oncelikle cikolata parcalarimizi benmari usulu eritip, oda sicakligina getiriyoruz. Tereyagimizi mixer kabimizda yuksek devirde yaklasik 1 dk. cirpiyoruz. Daha sonra pudra sekerimiz ekleyerek 2 dk. iyice krema haline gelene kadar cirpmaya devam ediyoruz. Daha sonra vanilya ve eritilmis cikolatamizi da ekleyerek 1-2 dk. daha cirpiyoruz ve kremamiz kullanima hazir hale geliyor. Krema poseti ve istediginiz krema ucuyla cupcakelerinizi susleyebilirsiniz. Ben uzerini renk olsun diye seker hamurundan hemencecik yapiverdigim minik ciceklerle susledim.Ozellikle cocuklarin cok sevecegine emin oldugum cupcakeler bizim evde hemen tukeniverdi :) Simdiden sizlere de kolay gelsin. Sevgiyle kalin....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder