Dis konturu yapmak icin krema torbasinin ucuna Wilton # 3 numarali ucu kullandim.
Kurabiyelerin icini dolduracagimiz kremanin da kivami bal kivaminda olmali,ne cok sulu, ne cok kati. Hatta kremaniza bir bicak soktugunuzda 10 saniye icinde eski haline donuyorsa kivami tamamdir. Onun icin de krema torbasi kullanabileceginiz gibi kullanimi cok basit olan plastik sise de kullanabilirsiniz.
Son olarak icingin kurabiyeye iyice yerlesmesi icin elimizde bir kac kez salliyoruz ki son seklini alsin.
Ve mutlu son :) Bu en temel sekliyle kurabiye kaplama sekli. Icinginiz henuz islakken baska renklerle sekil verebilirsiniz veya kuruduktan sonra ustune ayni renklerle de sekil verebilirsiniz veya benim yaptigim gibi renkli sekerlemeler serpebilirsiniz. Royal icing tarifini daha onceki yazimda vermistim. Buradan baktiginizda bu tarife bir kac corba kasigi su ekleyerek kivaminizi elde edebilirsiniz.
Sizlere bol kurabiyeli gunler diliyorum. Sevgiyle kalin...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder